Tour provincie Overijssel | Midwinterrit

09dec10:0017:00Soort activiteitTour NLTour provincie Overijssel | Midwinterritzaterdag 9 december 2023

(Start)locatie

Grand Café Centraal

Markt 21, 7481 HS Haaksbergen

Other Events

Tijd

9 december 2023 10:00 - 17:00(GMT+02:00)

Grand Café Centraal

Markt 21, 7481 HS Haaksbergen

Grand Café Centraal

Tour details

Het is de laatste jaren gebruikelijk dat IPA MC NL een KoudePotenRit XXL rijdt, beter bekend als de Midwinterrit. En hoewel die rit niet in het midden van de winter wordt verreden, kunnen de omstandigheden wel zeker winters zijn. Daarom is de Midwinterrit ook al een paar keer afgelast geweest.

Er zijn vele mooie plekjes in Nederland. Limburg natuurlijk ;-), maar andere provincies hebben ook veel moois te bieden. En de Midwinterrit van 2023 gaat dat laten zien in de provincie Overijssel. Op zaterdag 9 december zullen de doorrijden onder ons hun vingers en tenen weer kunnen laten afvriezen, ijspegels aan de neus- en snorharen kunnen laten hangen en na afloop sterke verhalen kunnen vertellen bij een kop warme chocolademelk met slagroom.

Het start- en eindpunt is nog niet bekend, maar de lengte van de rit wel: tussen de 125 en 150 km.

Wil je meerijden? Geef dat dan aan in een reactie in het forum of via de contactpagina. Zet bij die reactie ook je telefoonnummer, zodat we je ook op het laatste moment nog kunnen bereiken. Want ook dit jaar geldt: bij extreme kou, sneeuw, hagel en/of gladheid gaat de rit niet door.

Ik hoop op een mooie opkomst.

TC Aart Wessels

Get Directions