12 oktober 2019 | Stamppot- en Sponsorrit

Agenda 2019, IPA MC

Op zaterdag 12 oktober 2019 is de jaarlijkse Stamppotrit en tevens Sponsorrit. Het bestuur heeft gekozen voor het POLVOKAMP, Molenstraat 35, 5561 TC Riethoven (Nbr).

Omdat men van het POLVOKAMP blij is dat zij uitgekozen zijn voor de sponsorrit willen zij de lunch verzorgen op het kamp. Oorspronkelijk zou de rit van Harderwijk naar Didam zijn, maar zal vanwege de sponsorrit mogelijk in het zuiden worden gereden. Op zich maakt het niet uit, in Brabant staat geen rit gepland in 2019 en in september 2019 rijden we rondje Stroe.

POLVO heeft als doelstelling kinderen een leuk kamp te geven. Daar kunnen kinderen bij zijn waarvan de ouders om wat voor reden dan ook geen vakantie kunnen betalen. Er zijn kinderen bij die uit huis zijn geplaatst en bij de POLVO met het kamp afwisseling krijgen. Verder zijn er in de blokhut van de POLVO enkele zaken aan vervanging toe, zoals een professionele koelkast in de keuken. En men wil graag een speeltuin bouwen. De POLVO krijgt wel wat subsidie, maar dat is niet genoeg om deze spullen aan te schaffen. Alle medewerkers zijn vrijwilligers. Vandaar dat we als motorclub de schouders eronder steken en willen kijken of we wat voor de POLVO binnen kunnen halen.

Locatie en aanmelden

Datum: 12 oktober 2019
Tijd: 10:00 uur
Locatie: POLVOKAMP
Molenstraat 35, 5561 TC Riethoven (Nbr).
Aanmelden: via het forum